SAKARYA / KOCAALİ - Beşevler İlkokulu

Mrt

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Günü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü İlçe Yarışması" çerçevesinde Okulumuz öğrencilerinden;

Beyza Zeynep ÇELİK ilçe birincisi,

Şura Umay YAMAN İlçe ikincisi ve

Şura Nur DURKAYA İlçe üçüncüsü oldular.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda bulunan bayan öğretmenlerimizin Kadınlar Gününü Kutladık. Dünyadaki Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İlçe turnuvasında mücadele ettiler. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. İlimizdeki turnuvada yoluna devam edecek olan Mücahit Yiğit BİRKE ve Fatih Terim BAĞ isimli öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ilçe turnuvasına katılabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz Bahara Hazırlık Etkinliği gerçekleştirdiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel etkinlikleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de Kurabiye yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel etkinlikleri için teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri tarafından düzenlenen tarihe yön veren isimlerin sınıflarda tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinlik sınıflarımızda büyük ilgi gördü.

Ara

'Sözlük Tasarım Yarışması'nda 3-B Sınıfı Öğrencimiz Eymen BULUT İlçe birincisi oldu.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür"

Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ölümünün 78. yıl dönümü okulumuzda saygıyla anıldı.